klanten en aanbevelingen

Met P.R.E.T.

Als consultant heeft Jacqueline een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de professionalisering van het HNW consultancy team van de Belastingdienst. Daarnaast heeft ze, binnen de organisatie, diverse HNW verandertrajecten gegeleid. Dit naar tevredenheid van haat oprdachtgevers. Ik zie in Jacqueline een gedreven, professionele, klantgerichte adviseur waarmee het fijn samenwerken is.

Youssef Boutachkourd, programmamanager HNW Belastingdienst

Het bureau Pentascope in de personen van Engbert Breuker en Jacqueline Hospers begeleiden ons bij een management leergang. Een groep van veelal jonge managers wordt op zeer inspirerende en vernieuwende wijze begeleid in hun ontwikkeling. Tijdens cursusdagen wordt sterk ingespeeld op persoonlijke behoeften en is er ruimte voor flexibiliteit. Niet een standaard opleidingsprogramma maar samen met de groep werken aan vooruitgang en vaardigheden waar mensen echt iets aan hebben. We zijn zeer tevreden over de wijze waarop Engbert en Jacqueline deze groep inspireren.

Hotze Wiersma, manager flexpool Provincie Friesland

Jacqueline en ik hebben binnen de Belastingdienst veel samengewerkt binnen het thema HNW. Een van haar sterke punten zit in de omslag van denken naar doen. Ze benut de potentie van organisaties en personen om actie te zetten op de onderdelen waar energie zit. Met Jacqueline haal je een energieke, integere professional in huis, die je ontzorgt en helpt met vraagstukken rondom organisatieontwikkeling.

Thijs de Jongh, organisatie adviseur bij de Belastingdienst

Jacqueline is een zeer gedreven persoon die echt het verschil wil maken in wat ze doet. Ze heeft een open mind en is in staat mensen anders te laten kijken naar vraagstukken/problemen rondom (persoonlijk) leiderschap en samenwerken. Haar visie op mens en organisatie stelt de mens daarin centraal.

Gonny Vink, eigenaar Work21

Als ik met Jacqueline ben, dan voel ik me altijd volledig door haar gezien, ongeacht de aard van het contact: als vriendinnen, als ik kom met een hulpvraag of bij een vluchtig contact van praktische aard. Ik heb bij Jacqueline het gevoel dat ik er helemaal mag zijn, met alles, mooie en minder mooie kanten. Jacqueline is integer nieuwsgierig naar wie ik ben, meer ben dan wat ik normaal gesproken geneigd ben van mezelf te laten zien. Hierdoor voel ik me uitgenodigd mezelf te zijn en weer wat verder uit mijn schulp te kruipen. Jacqueline heeft een talent om dingen die ik voor mezelf soms groot, zwaar en ingewikkeld maak, in één zin terug te brengen tot de essentie en daarmee is er eigenlijk ook altijd meteen de oplossing. Die kernachtige, rake, wijze zinnen van Jacq zijn ware kadootjes die mij onwijs tot hulp en steun zijn.’

Hannie Ontijt, sr. P&O adviseur bij Rutgers WPF

Ik heb Jacqueline leren kennen als een gedreven professional met veel inhoudelijke kennis, een vakvrouw die snel tot het wezenlijke komt. De essentie, daar gaat het bij haar om, doch met aandacht, warmte en oog voor het persoonlijke. Bovendien weet ze een serene en rustige sfeer te creëren waardoor ruimte kan ontstaan voor zowel groei van individuele creativiteit en eigenheid, als ook verbinding met de omgeving.

Karl Wijngaarden, ondernemer en eigenaar Algren energy

Ik heb Jacqueline leren kennen als een ondernemer met enorm veel passie en drive. Ze gaat zeer professioneel te werk en bezorgt haar klanten een heleboel waarde. Ik kan Jacqueline absoluut aanbevelen voor iedere organisatie die meer uit haar mensen wil halen.

Djoua van Zanten, Marketing expert