Hoe ik jou help

Met P.R.E.T.

Jacqueline traint

Mijn klanten vragen mij om de volgende trainingen of workshops te geven:
Van of of naar en en denken.
Hoe kun je in plaats van een eenzijdige keuze maken, zorgen dat je alle opties meeneemt en je niets of niemand uitsluit waardoor je veel betere besluitvorming krijgt?
Leiding geven aan een leeg kantoor.
Hoe doe je dat nou als iedereen Slim Werkt, of thuis werkt?
Van leiderschap naar Vakmanschap.
Hoe zorg je dat de vakman centraal staat en jij het juiste evenwicht hebt gevonden tussen sturen en loslaten? Hoe geef je vertrouwen?
Verbindende communicatie en feedback geven.
Hoe zorg je ervoor dat je zodanig feedback en complimenten geeft dat zowel de ander als jijzelf ervan groeit?
Mediteren in Maatpak.
Hoe zorg je voor rust en resultaat? Hoe breng je dat wat je niet ziet maar er wel is, in je werk, zodanig dat je veel effectiever wordt? Zie ook mijn website www.meditereninmaatpak.nl
en zo nog wel wat….

Alles vanuit het verlangen naar 100% geluk op de werkvloer.

Jacqueline begeleidt

Begeleiden betekent: samen met de klant bepalen wat er nodig is. Vaak zijn dit langdurige trajecten van 2 tot 3 jaar die ik samen met Pentascope uitvoer. Bijvoorbeeld een Management Development programma of een Talent Programma. Maar ook een Persoonlijk Leiderschaps traject voor alle leidinggevenden van een organisatie. Dit zijn grote programma’s waarbij de kracht van samenwerken met collega’s van Pentascope zijn vruchten afwerpen. Onze aanpak is deze: Na stap 1 komt stap 1. We bepalen de balk op de horizon (een stip is te klein) en na elke stap is de wereld een beetje veranderd. Dat vraagt om continu alert te zijn op wat er nu nodig is om uiteindelijk bij die balk uit te komen. Dat wat er nu nodig is bepalen we in nauwe samenwerking met de klant. Persoonlijke benadering van iedereen die meedoet in deze programma’s is heel belangrijk. Dat draagt namelijk bij aan 100% geluk op de werkvloer. We werken met buddies, waagstukken, coach gesprekken, intervisie en 2 daagsen.

Jacqueline presenteert

Mijn presentaties houden het midden tussen een workshop en een presentatie en duurt doorgaans 2 uur. Na een korte theoretische inleiding ga ik altijd met jullie aan de slag. Dat kan zijn in een reflectie moment of een bespreking van een casus. In ieder geval met iets waar je in de praktijk meteen wat aan hebt. Meestal vraag dit wat voorbereiding om samen met de klant de kern van de boodschap te begrijpen en casussen of voorbeelden te achterhalen waar we in de workshop mee kunnen werken. Ik probeer in deze 2 uur kort en krachtig te zijn en tegelijkertijd diepgang aan te brengen. Diepgang is voor mij ‘harten en hoofden raken waar het echt om gaat’. Op naar 100% geluk op de werkvloer.

Jacqueline coacht

Mijn coach trajecten zijn simpel. Ze zijn vaak afgeleid van een leiderschapsprogramma of andere begeleiding en geven net even een extra zetje als je ergens in vastloopt of gewoon even wil sparren. Maar ook als ik je nog helemaal niet ken ben je welkom, als je in een simpele aanpak gelooft.
Waarom simpel? Omdat ik meestal slechts 3 gesprekken met je heb. Dat is genoeg.
Gesprek 1: opstarten en vraag helder krijgen
Gesprek 2: doorpakken en doorleven
Gesprek 3: afronden en zelf verder
Kort, krachtig en effectief. Op naar 100% geluk op de werkvloer.