Over mij

Met P.R.E.T.

Dit drijft mij

In mijn werkende leven heb ik veel ‘leed’ gezien op de werkvloer. Mensen die ontevreden zijn of zelfs stress hebben. Ik vind dat dat verboden moet zijn. Laten we er met elkaar alles aan doen om in de tijd dat je werkt gelukkig te zijn. Dit ligt deels aan jezelf en deels aan de context. Met alles wat ik in me heb, zet ik me in om leidinggevenden en medewerkers te laten zien dat het kan.

Hoe doe ik dat?

Wat doe ik om te laten zien dat het anders kan?

Wat doe ik nog meer?

Momenteel schrijf ik aan mijn tweede boek over paradoxaal werken. Als het goed is komt hij in het voorjaar van 2020 uit.

Onlangs ben ik met Dorian van der Kooij een nieuw bedrijf gestart. We hebben ontdekt dat de kracht van een topteam zit in de kracht van de relatie. Met Radical Business Intimacy helpen we jou en jouw team aan topprestatie door te investeren in de relatie.  

Met de Paradox Academy werk ik aan een nieuwe ‘school’ op het gebied van werken en leven vanuit de kracht van de paradox. Het leven is paradoxaal en je daarvan bewust zijn en mee kunnen werken is een bevrijding en nog eens effectief ook. Mijn paradoxale leven is begonnen met Mediteren in Maatpak een methode om jou te helpen zowel je ‘zweverige’ kant als je zakelijke kant met elkaar in verbinding te brengen. Ik heb vanaf 2012 workshops aan bedrijven en individuen gegeven. Momenteel pas ik deze inzichten weer toe in mijn huidige werk. De website bestaat nog wel. www.meditereninmaatpak.nl. 

Ik ben gelieerd aan Pentascope. Een coöperatie van organisaties en individuen die samenwerken op het gebied van nieuwe manieren van werken en organiseren. www.pentascope.nl

Naast mijn professionele carrière heb ik ook een privé carrière. Die is met 4 opgroeiende kinderen minstens zo interessant!

Waar kom ik vandaan?

Ik ben afgestudeerd als Sociaal Wetenschappelijke Informatica. Via een carrière als docent Post HBO bij CIBIT, management consultant bij Bakkenist Management Consultants, organisatieadviseur en leidinggevende bij de ING, een paar jaar thuismama, HNW expert bij work21, mijn eigen bedrijf Mediteren in Maatpak ben ik terechtgekomen bij waar het voor mij echt om gaat: 100% geluk op de werkvloer. En nu mag ik verschillende organisaties inspireren met mijn ideeën. Als trainer, presentator, coach en begeleider. Hoe kan ik jou inspireren? Laten we kennismaken om te zien of het klikt: 06 51279777.