Over mij

Voor de P.R.E.T.

Dit is wat mij drijft.

In mijn werkende leven heb ik veel ‘leed’ gezien op de werkvloer. Mensen die ontevreden zijn of zelfs stress hebben. Ik vind dat dat verboden moet zijn. Laten we er met elkaar alles aan doen om in de tijd dat je werkt gelukkig te zijn. Dit ligt deels aan jezelf en deels aan de context. Met alles wat ik in me heb, zet ik me in om leidinggevenden en medewerkers te laten zien dat het kan.

Hoe doe ik dat?

Wat doe ik om te laten zien dat het anders kan?

Wat doe ik nog meer?

Momenteel schrijf ik aan mijn tweede boek over de kracht van En En denken.
Daarnaast ben ik onderdeel van Pentascope. Een coöperatie van organisaties en individuen die samenwerken op het gebied van nieuwe manieren van werken en organiseren. www.pentascope.nl
Ik ben lid van Social Venture Network. www.svn.nl
Ik blog over persoonlijke en zakelijke onderwerpen op mijn LinkedIn pagina.
Ik geef workshops “mediteren in maatpak”. Daar ga ik in op de tweestrijd tussen Zingeving en Zakelijkheid, Hart en Hoofd en Vertrouwen op je intuïtie. Zie hier voor meer informatie: www.meditereninmaatpak.nl
Ik schrijf blogs voor HR Zone.
Ik heb mijn eerste boek geschreven: Mediteren in Maatpak. Die bied ik gratis aan op de website van Mediteren in Maatpak.
Naast mijn professionele carrière heb ik ook een privé carrière. Die is met 4 opgroeiende kinderen minstens zo interessant!

Waar kom ik vandaan?

Ik ben afgestudeerd als Sociaal Wetenschappelijke Informatica. Via een carrière als docent Post HBO bij CIBIT, management consultant bij Bakkenist Management Consultants, organisatieadviseur en leidinggevende bij de ING, een paar jaar thuismama, HNW expert bij work21, mijn eigen bedrijf Mediteren in Maatpak ben ik terechtgekomen bij waar het voor mij echt om gaat: 100% geluk op de werkvloer. En nu mag ik verschillende organisaties inspireren met mijn ideeën. Als trainer, presentator, coach en begeleider. Hoe kan ik jou inspireren? Laten we kennismaken om te zien of het klikt: 06 51279777.